2. Uluslararası Rekreasyon ve Spor Yönetimi Kongresi

Değerli Bilim İnsanları,

11-14 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlemiş olan 2. Uluslararası Rekreasyon ve Spor Yönetimi Kongresi Bodrum La Blanche Island otelinde gerçekleştirilmiştir. “İyi Yönet, İyi Yaşa-Manage Well, Live Well” sloganı ile başarılı bir şekilde sona ermiştir. Bu başarıyı sağlayan 175 araştırmacının emekleriyle sunulan 166 sözel ve 25 adet poster bildiri, her biri bir diğerinden değerli 6 yabancı davetli konuşmacı ve 7 ulusal davetli konuşmacının yanı sıra 3 oturumda toplam 12 çalışma İngilizce sunulmuştur.

Üniversitemizi temsil etmek ve sunum yapmak için öğretim üyelerimizden Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ali ÖZKAN ve Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Fatih YAŞARTÜRK, Müdür Yardımcılarımızdan Gürkan ELÇİ, Araştırma Görevlilerimizden Recep AYDIN, Sercan KURAL ve İsmail AYDIN, yükseklisans öğrencilerimizden Ali OZAN SARIGÖZ, Rahmi CENGİZ, Gökhan KOCAER kongreye sunum yapmak üzere katılmıştır.

Bilginize sunuyor, sevgi ve saygılarımla esenlik dolu günler diliyorum...

Bartın Üniversitesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Antrenörlük Eğitimi Bölümü adına
Saygılarımla,

Doç. Dr. Ali ÖZKAN