TENİS I. KADEME ANTRENÖRLÜK KURSU

30 Nisan - 12 Mayıs tarihleri arasında Bartın'da Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda düzenlenen I. Kademe Tenis Antrenörü Yetiştirme Kursu geçen seneki gibi bu sene de yoğun ilgi gördü. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkanı Ali ÖZKAN, “Türkiye Tenis Federasyonu ile iletişimimiz sürekli ve yoğun olarak devam ediyor. Bu bağlamda geçen senede olduğu gibi öğrencilerimiz için I. kademe antrenörlük kursu için başvuruda bulunduk. Neticesini de kursa gelip başarılı olan öğrencilerimiz ile aldık. Birebir görüşmemiz ileFederasyon Başkanı Cengiz DURMUŞ ve Federasyon sekreteri Serhat ALTINEL’e her daim bize göstermiş olduğu ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum”dedi. Ayrıca sözlerine, Bartın Üniversitesi Kutlubey Kampüsünde yapımı bu yaz tamamlanacak olan yüksekokul binamız ve açık kapalı tenis sahalarımızın, tenis branşında daha da etkili olacağını dile getirdi.