Bölüm Başkanından

Bartın Üniversitesi 22 Mayıs 2008 tarih ve 5765 sayılı kanun ile kurulduktan sonra Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Rektörlüğü’ne bağlı iken adı ve bağlantısı değiştirilerek Bartın Üniversitesi Rektörlüğü’ne bağlanmıştır. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 26.01.2010 tarihinde kurulmuş ve bu terihten itibaren Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürlüğüne Sayın Yrd. Doç. Dr. Murat KUL atanmıştır. Bu tarihten itibaren Müdürümüz tarafından özverili çalışmalarak yapılarak Bartın Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nun misyon ve vizyonu doğrultusunda çalışmalara başlamıştır. 2017 yılında Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürlüğüne Sayın Doç. Dr. Taner BOZKUŞ atanmış ve BESYO ailesinin bir parçası olarak bölüm başkanlığı görevine devam ettim. Bu süreç sırasında şahsım ve bölümünde görev yapan arkadaşlarla birlikte bu ailenin bir parçası olarak 2012 tarihinden itibaren bölüm başkanılığı görevini yürütmekteyim.

Dr. Ali ÖZKAN