Akreditasyon Çalışmaları Kapsamında Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkalığı Ziyaret Edildi

Fakültemiz Dekan V. Prof. Dr. M. Zahit SERARSLAN, Antrenörlük Eğitimi Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Ayça GENÇ ile Fakülte Sekreteri vekili Bayram TURİDİ, akreditasyon sürecinin bir parçası olan erişebilir kütüphane hususunda Kütüphane ve Dökümantasyon Daire Başkanı Hüseyin GÖL ile görüştü.

Görüşmede; fakültemiz öğrencilerinin kütüphane hizmetlerinden yararlanma düzeyleri, fakültemize ait kaynakların sayıları ile kütüphanelerimiz hakkında bilgi alındı. Daire Başkanımız kütüphanelerin öğrencilerimize tanıtılması kapsamından uyum eğitimleri verdiklerini ifade etti. Bu kapsamda Fakültemiz öğrencilerine de eğitim vereceklerini belirtti. Daire başkanımız Hüseyin GÖL'ün  bilgilendirmeleri ve kütüphane olanaklarının yerinden gezerek anlatımı ile görüşme sona erdi.