Antrenörlük Eğitimi Bölümü 1. Kariyer Günleri Buluşması Gerçekleştirilecektir

Antrenörlük Eğitimi Bölümü, üniversitemiz Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi katkılarıyla 1. Kariyer Günleri Buluşması konferansı gerçekleştirilecektir. Kariyer Günleri-1 konferansının davetli konuşmacısı; Süper Lig Futbol Maç ve Performans Analiz Antrenörü ve üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor A.B.D. Yüksek Lisans öğrencisi Oğulcan AYDIN olacaktır. Oğulcan AYDIN, Eğitimini Türkiye'de tamamlayarak yurt dışında çalışmış ilk Türk Performans Antrenörleri'nden birisidir.

Konferans Tarihi ve Saati: 07/12/2021 - 16:00
Yer: Bartın Üniversitesi Kutlubey Yerleşkesi Merkez Kütüphane Binası Konferans Salonu

Oğulcan AYDIN Kimdir?

Oğulcan AYDIN, 2017 yılında 23 yaşında ilk olarak Katar'ın Al Gharafa takımında Maç ve Performans Analizi Antrenörü olarak futbol antrenörlüğü kariyerine başladı. Takip eden süreçte sırasıyla; Al Gharafa, Karagümrük, Kayserispor, Denizlispor ve aktif olarak hala Çaykur Rizespor'da antrenörlük kariyerine devam etti. Halen Bartın Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Beden Eğitimi ve Spor Anabilim Dalı öğrencisi olarak eğitimine devam etmektedir. Eğitimini Türkiye'de tamamlayarak yurt dışında çalışmış ilk Türk Performans Antrenörlerinden biri olarak kariyerine devam etmektedir.