image/svg+xml
image/svg+xml

Antrenörlük Eğitimi Bölümü ve Rekreasyon Bölümü Ortaklığında Bilim Şenliği

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunda Antrenörlük Eğitimi Bölümü “Spor Bilimlerinde Araştırma Yöntemleri” ve Rekreasyon Bölümü “Bilimsel Araştırma Teknikleri” dersi kapsamında ortak çalışmayla ilki düzenlenen Bilim Şenliğinde 2. Sınıf ve 3. Sınıf öğrencileri, poster sunumlarını gerçekleştirdi. Bazı öğrenciler spor bilimleri alanında daha önce yapılmış olan çalışmaları derlerken bazı öğrenciler de deneysel alanda yapılmış bilimsel makalelerin analizini yaparak poster sunuma çevirdiler. Yapılan poster sunumlar ile, öğrenciler hem dönem sonu sınav notlarını aldılar hem de ileride bilimsel çalışmalarda karşılarına çıkabilecek sorulara cevap vererek tecrübe edindiler.

 Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkanı Ali ÖZKAN; “Spor bilimleri alanında yapılan çalışmaları eğitim amaçlı kullandıklarını, bu çalışmaları poster sunumlara çevirerek öğrencilerin akademik anlamda kongre havasını solumalarını istedik. Böylece öğrenciler akademik anlamda tecrübe edindiler, hem de dönem sonu sınavlarını gerçekleştirmiş oldular” dedi. BESYO Müdür Yardımcısı ve Rekreasyon Bölümü öğretim görevlisi Gürkan ELÇİ de; “Bu gibi bilimsel şenliklerin sayısını kampüsümüzde artırarak, öğrencilerin kampüs içi hayatlarında bir farklılık getirerek yeni tecrübeler edinmelerini sağlamış olduk. Öğrencilerin içinde o tatlı heyecan ve streslerine ortak olduk. Onları bilimsel kongrelere bir nebze hazırlayabildiysek ne mutlu bize.” diyerek sözlerine son verdi.

 BESYO müdürü Prof. Dr. Mehmet GÜÇLÜ; “BESYO’ muzda yapılan bu bilimsel etkinlik sayesinde öğrencilerimizle birebir etkileşimde bulunduk, onları sonraki bilimsel faaliyetlere hazırladık, tecrübeler edindirdik. Bu bağlamda sunumlara katılan, öneride bulunan, tecrübelerine farklı bakış açıları kazandıran diğer hocalarımıza çok teşekkür ederim. Ayrıca bu gibi aktivitelerin devam edeceğini, bu anlamda Antrenörlük Eğitimi Bölüm başkanım Ali ÖZKAN ve Müdür yardımcımız Gürkan ELÇİ’ ye bu organizasyonu gerçekleştirdikleri için özel olarak teşekkür ediyorum"dedi.

 

  • Bölümümüz Öğrencileri Yetenek Tarama ve Yönlendirme Ölçümlerinde Görev Aldı

  • Fakültemizden 75. Yıl Huzurevine Ziyaret

  • Dezavantajlı Sokak Hayvanları Bakım Alanı Yapım Etkinliği Gerçekleştirildi

  • Kedi Evi Boyama Etkinliği Gerçekleştirildi

  • Öğrencilerimizden Avrupa Halter Şampiyonası'nda Madalyalar

  • Bahar Yarıyılı Danışmanlık ve Ders Seçim Toplantıları Gerçekleştirilmiştir

  • Bölümümüz Sporcularından Türkiye Halter Şampiyonasında Madalyalar

  • Bölümüzde Duvar Boyama Etkinliği Gerçekleştirildi

  • ERCAN AYYILDIZ'DAN GÜMÜŞ MADALYA

  • Bölümümüz 2023-2024 Akademik Yılı Oryantasyon Toplantısı Gerçekleştirilmiştir