Bartın Üniversitesi, 22-24 Mayıs tarihleri arasında Yalova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen 16. Ulusal Spor Bilimleri Öğrenci Kongresine katılım sağladı. Kongrede, 71 farklı üniversiteden lisans ve lisansüstü düzeyde toplam 180 bildiri sunuldu. 16. Ulusal Spor Bilimleri Öğrenci Kongresinde fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Bilal DEMİRHAN düzenleme kurulu ve oturum başkanlığı görevlerini yürütürken, Antrenörlük Eğitimi Bölümünden Arş. Gör. Hasan Hüseyin Gürcan, Beden Eğitimi ve Spor Bölümünden Arş. Gör. Ayşe Kübra Aktaş, Rekreasyon Bölümünden ise Arş. Gör. Seyfettin Yılmaz ve Arş. Gör. Aylin İlkay Uysal sunumlarıyla kongreye ve spor bilimleri alanına katkı sağlamıştır.
Fakültemiz bilimsel araştırmalarımızla akademik her alanda aktif katılım sağlamaya devam etmektedir. Bu hususta bizleri her zaman destekleyen ve teşvik eden Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’a teşekkür ederiz.
  • Güz Yarıyılı Danışmanlık ve Ders Seçim Toplantıları Gerçekleştirilmiştir

• Gençler Türkiye Halter Şampiyonası'nda Öğrencilerimizden Madalyalar

• Toplumsal Bütünleşmede Sporun Rolü: Türkiye’deki Deprem Felaketi Sonrası Görülen Etkisi” başlıklı projenin saha araştırması başladı

• Fakültemizden 5 milli sporcu 2024 Paris Olimpiyatlarında Türkiye’yi temsil edecek