Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 2023-2024 Mezunlarını Verdi

Bartın Üniversitesi 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi. Bölüm ve fakülte derecelerinin açıklandığı ve plaket taktimlerinin yapıldığı törende, öğrencilerimiz, aileleri, arkadaşları, yakınları ve hocalarıyla birlikte mezuniyet coşkusunu yaşadı. Bölümümüz öğrencilerinden Abdussamet Tunç bölüm ve fakülte birincisi, Furkan Kartal bölüm ve fakülte ikincisi, Müberra Deler bölüm ve fakülte üçüncüsü dereceleriyle mezun olarak ailelerini ve bizleri gururlandırdılar. Mezun olan tüm örencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.
  • Güz Yarıyılı Danışmanlık ve Ders Seçim Toplantıları Gerçekleştirilmiştir

• Gençler Türkiye Halter Şampiyonası'nda Öğrencilerimizden Madalyalar

• Toplumsal Bütünleşmede Sporun Rolü: Türkiye’deki Deprem Felaketi Sonrası Görülen Etkisi” başlıklı projenin saha araştırması başladı

• Fakültemizden 5 milli sporcu 2024 Paris Olimpiyatlarında Türkiye’yi temsil edecek