Bölümümüz 1. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Oryantasyon Eğitimi Etkinliği Düzenlendi

2019-2020 Akademik Yılı’nda fakültemize yeni kayıt olan 1. sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon (uyum) eğitimi; Antrenörlük Eğitimi Bölümü için 26 Eylül 2019 perşembe günü saat 17:30 da gerçekleştirildi.
      Fakültemizde 23 Eylül Pazartesi günü ilk derslerine giren öğrencilere yönelik üniversiteye ve çevreye uyum sağlamalarını kolaylaştırmak için yapılan tanıtımda; üniversitenin yapısı ve olanakları anlatılarak, şehir hakkında bilgiler verildi.
      Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ali ÖZKAN; etkinlikte yaptığı sunum ile bölümümüz hakkında öğrencilerimizi bilgilendirerek, öğrencilerimizin merak ettiği soruları cevapladı.
      Etkinliğe Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent CENGİZ, dekan yardımcılarımız ve öğretim üyelerimiz de katıldı. Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent CENGİZ, öğrencilerimize öğrenim hayatları boyunca başarılar diledi.