Fakültemiz Çocuk Üniversitesi İşbirliğiyle Depremzede Çocuklara Yönelik “Beden Eğitimi ve Spor” Etkinlikleri Gerçekleştirecek

Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, Çocuk Üniversitesi işbirliğiyle Depremzede çocuklara yönelik “Beden Eğitimi ve Spor” etkinlikleri gerçekleştirilecektir.
Dekan Yardımcısı Doç.Dr.Ayça GENÇ, Dekan Yardımcısı Doç.Dr.Fatih YAŞARTÜRK, Arş.Gör. Gözdem Yersu KAYA, Arş.Gör. Ayşe Kübra AKTAŞ, mezunlarımız ve aktif öğrencilerimiz etkinliklerin planlanması için yüz yüze bir toplantı gerçekleştirmiştir.  Toplantıda iç ve dış paydaşlarımızın katkılarıyla yaş gruplarına uygun  aktiviteler ve oyunlar  belirlenmiştir.