Fakültemiz II. Proje Şenliği Gerçekleştirildi

2209-A Tübitak Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleri programı kapsamında fakültemiz öğrencilerinin hazırladıkları poster sunumları II. Proje Şenliği kapsamında gerçekleştirilmiştir. Etkinlikte 2209-A kapsamında ilk kez başvurusunu yapan ve daha önce başvuru yaparak desteklenmeye hak kazanmış projelerin sunumları yapılmıştır. Antrenörlük eğitimi bölümü öğrencilerimiz Araştırma Proje dersi kapsamında danışman hocalarıyla birlikte hazırladıkları projelerini başarılı bir şekilde sunmuştur.Rektörümüz Prof.Dr. Orhan UZUN' un da katıldığı etkinliğe tüm bölümlerden akademik personeller ve öğrencilerimiz yoğun ilgi göstermiştir.