Fakültemizden 75. Yıl Huzurevine Ziyaret

18-24 Mart Yaşlılara Saygı haftası kapsamında Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi bölümü öğrencileri 75. Yıl Huzurevini ziyaret etti. Ziyaret sırasında ‘Kuşaklar Yarışıyor Bocce Turnuvası’ ile takımlar arasında rekabet dolu keyifli dakikalar yaşandı. Ayrıca öğrencilerimiz yaşlılarla sohbet fırsatı yakalayarak deneyimlerinden faydalandı. Huzurevi Müdürü Seyhan Akarca Çullu ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Ayça Genç yaptıkları görüşmeler neticesinde yaşlılarımızın düzenli fiziksel aktivite ve sosyalleşmelerine yönelik çalışmaların arttırılması hususunda kurumlar arasında protokol yapılmasına karar verdi.