A Milli Takım Antrenörü, Rıza KAYAALP ve Burhan AKBUDAK ile Kariyer Söyleşisi Gerçekleşti

Fakültemiz Antrenörlük Eğitimi bölümü koordinatörlüğünde Güreş Milli Takım Teknik Direktörü Erdoğan KARAALİ, milli takım sporcuları Rıza KAYAALP ve Burhan AKBUDAK'ın konuk olduğu 'Sporda Zirveye Giden Yol' temalı kariyer günleri etkinliği Rektörümüz Prof.Dr. Orhan UZUN, fakültemiz öğretim elamanları ve öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Öğrenci ve mezunlarımızın yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Milli takım sporcularımız ve teknik direktörümüz kendi tecrübelerini aktarmış ve öğrencilerimizin soruları yanıtlamıştır.