Antrenörlük Eğitimi Bölümü Kariyer Haftası Gerçekleştirilecektir

5-9 Haziran 2023 tarihlerinde Antrenörlük Eğitimi Kariyer Haftası kapsamında alanında uzmanlar ve milli gururlarımızla çeşitli konularda söyleşiler gerçekleştirilecektir.
Program:
05.06.2023 Pazartesi Saat:14:00
Bölümümüz öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Recep AYDIN ve Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Alper MÜLHİM 'Öğrencilikten Akademisyenliğe' başlığı altında öğrenci ve mezunlarımızın akademik kariyer ile ilgili sorularını yanıtlayacak ve kendi deneyimlerini paylaşacaklardır.
07.06.2023 Çarşamba Saat:14:00
Eski milli sporcu, Dünya ve Avrupa Şampiyonu, Karate Büyükler Milli Takım Antrenörü Gökhan GÜNDÜZ ve Dünya ve Avrupa Şampiyonu, Karate Olimpiyat Üçüncüsü Uğur AKTAŞ
'Uluslararası Arenada Antrenör ve Sporcu Deneyimleri' başlığıyla kendi deneyimlerini paylaşacaktır.
09.06.2023 Cuma Saat:14:00
Güreş Milli Takım Teknik Direktörü Erdoğan KARAALİ, 5 Dünya, 12 Avrupa Şampiyonluğu olan, gümüş ve bronz Olimpiyat madalyasına sahip Rıza KAYAALP ve Dünya ve Avrupa Şampiyonu Burhan AKBUDAK 'Sporda Zirveye Giden Yol’ başlığında deneyimlerini paylaşacaktır. Tüm öğrencilerimiz ve mezunlarımız kariyer günlerine davetlidir.