Taekwondoda Balkan Şampiyonasında Altın Madalya

Balkan Taekwondo Birliği (BTU) tarafından düzenlenen ve Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından organize edilen 19. Balkan Taekwondo Şampiyonası 10-12 Kasım 2017 tarihleri arasında Edirne'de yapıldı. Şampiyonada Türkiye'nin yanı sıra Arnavutluk, Bosna Hersek, Bulgaristan, Makedonya, Kosova, Romanya ve Sırbistan'dan 600'e yakın sporcu yer aldı.

Daha önceden de Türkiye dereceleri olan, Bartın Üniversitesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencilerimizden Serhat ETLİ VE İsmihan TÜRGÜT Milli Takımımız adına 18-30 yaş gurubu Freestyle Poomsae Pair kategorisinde Türkiye’yi grurla temsil ederek Balkan Şampiyonu oldu. Öğrencilerimiz, “ Bu gururu 10 Kasım’da elde etmemiz dolayısıyla da ayrı bir kıvan içerisindeyiz” diyerek belirttiler.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Doç. Dr. Taner BOZKUŞ, “Öğrencilerimizi tebrik ederek, üniversitemizi onure etmişlerdir. Ayrıca şampiyon oldukları günün 10 Kasım tarihine de denk gelmesi bizi ayrıca gururlandırmışlardır diyerek” teşekkür etti.