2019-2020 Mezunlarımız İçin Uzaktan Mezuniyet Töreni Yapıldı

2019-2020 akademik yılında Antrenörlük Eğitimi Bölümü'müzden mezun olan öğrencilerle; son dönemde artış kaydeden Covid-19 pandemi vakaları ve alınan tedbirler de dikkate alınarak, 18 Eylül 2020 tarihinde Saat: 15.00'te uzaktan (Zoom uygulaması üzerinden) online mezuniyet töreni yapıldı.
Online ortamda gerçekleştirilen törene Spor Bilimleri Fakültesi dekanımız, bölüm başkanımız, bölümümüz öğretim elemanları ve 2019-2020 akademik yılında Antrenörlük Eğitimi Bölümü'müzden mezun olan öğrenciler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören;
Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Ali ÖZKAN'ın konuşmaları,
Fakültemizden derece ile mezun olan 1. Hasret ALBASAR, 2. İdris BUZKUŞ ve 3. Ceyda TEKİNDUR'a tebriklerin iletilmesi,
Bölümümüzden derece ile mezun olan 1. Ceyda TEKİNDUR, 2. Alican KARAAĞAÇ ve 3. Sema Nur MOSMOS'a tebriklerin iletilmesi,
Öğretim elemanlarımızın iyi dilek ve temennilerini içeren konuşmaları ve
Öğrencilerimizin samimi teşekkür ve memnuniyet konuşmaları ile sona erdi.
Bu bağlamda mezun öğrencilerimize yeniden yaşamlarının geri kalan kısmında sağlık, huzur ve başarılar dileriz.
Ayrıca üniversitemizden mezun olan öğrencilerimiz için açılan mezun portalımıza, sizlerle daima iletişim halinde bulunmak ve iş imkânları sunabilmek için kayıt olmanızı rica ederiz ( https://mezun.bartin.edu.tr/mezunlarimiz.html ).