Antrenörlük Eğitimi Bölümü Öğrencilerimiz İftar Programı ile Bir Araya Geldi

Antrenörlük Eğitimi Bölümü Bölüm Başkanı'mız Prof. Dr. Bilal DEMİRHAN ve öğretim elemanlarımızın organizasyonu ile bölümümüz öğrencilerine yönelik 10.04.2022 günü İnkumu sahili piknik alanında iftar programı gerçekleştirildi. Bartın Belediyesi'nin katkılarıyla öğrencilerimizin İnkumu Sahili'ne ulaştırılmasının ardından, Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Bilal DEMİRHAN ve bölümümüz öğretim elemanları öğrencilerimizle bir araya geldi.
   Bartın'ın doğal güzelliklerinden olan İnkumu Sahili'nde gerçekleşen buluşma, b
aharın gelmesiyle birlikte ara sınavlar öncesinde motivasyona ihtiyaç duyan öğrencilerimiz için oldukça eğlenceli görüntüler ortaya çıkardı.
   Etkinliğimiz sonrasında bölüm öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimiz iftar programının gerçekleşmesinden dolayı oldukça memnun olduklarını ifade ettiler.

• Bölümümüz Öğrencileri Yetenek Tarama ve Yönlendirme Ölçümlerinde Görev Aldı

• Fakültemizden 75. Yıl Huzurevine Ziyaret