Bartın 75. Yıl Huzurevi Ziyareti Gerçekleştirildi

Antrenörlük Eğitimi Bölümü Başkanımız & Üniversitemiz Spor Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Bilal DEMİRHAN öncülüğünde Antrenörlük Eğitimi Bölümü akademik personeli ile, 22/11/2021 Pazartesi günü Bartın 75. Yıl Huzurevi ziyaret edildi. Yapılan ziyarette Bartın 75. Yıl Huzurevi Müdürlüğü ile Üniversitemiz Spor Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi arasında yapılacak işbirliği planlanırken, huzurevinde kalan yaşlılarımıza yönelik uygulanabilecek fiziksel aktivite programları hakkında bilgiler verildi. Önümüzdeki günlerde Üniversitemiz Spor Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Bartın 75. Yıl Huzurevi Müdürlüğü arasında yapılacak olan işbirliği ile yaşlılarımıza yönelik fiziksel aktivite programları yürütülecek.