Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Bilal DEMİRHAN Belediye Başkanı Cemal AKIN'ı Ziyaret Etti

Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Bilal DEMİRHAN 04.04.2022 Pazartesi günü, Bartın Belediye Başkanı Cemal AKIN'ı ziyaret etti. Ziyaretin gündeminde gelecek hafta içerisinde belirlenecek günde Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencilerimiz ile topluma hizmet uygulamalarına yönelik gerçekleştireceğimiz etkinlik vardı.
   Bartın Belediye Başkanı Cemal AKIN, öğrencilerimizin topluma hizmet uygulamalarına yönelik gerçekleştireceğimiz etkinlik için gereken desteği sağlayacağını ve öğrencilerimizin çevreye duyarlılıklarından duyduğu memnuniyeti ifade ederken;
   Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Bilal DEMİRHAN da, Bartın Belediye Başkanı Cemal AKIN'ın desteklerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ve oluşan işbirliğinden dolayı teşekkürlerini dile getirdi.