ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİNDE KARİYER GÜNLERİ SÖYLEŞİSİ

Antrenörlük Eğitimi Bölümümüz Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliği ile “ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİNDE KARİYER GÜNLERİ” etkinliği düzenledi.

Bartın Üniversitesi Merkez Kütüphane konferans salonunda kariyer günleri söyleşilerinin birincisi düzenlenen söyleşiye spor bilimleri fakültesi öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.

Etkinlik kapsamında eğitimini yurt içinde tamamlayıp yurt dışında maç ve performans analiz antrenörlüğü yapan ilk antrenörlerden olan Oğulcan AYDIN davetli konuşmacı olarak katıldı. Halen Süper lig Takımlarından Çaykur Rizespor’da performans antrenörlüğü yapan Oğulcan AYDIN, aynı zamanda Lisansüstü Eğitim Enstitümüz Beden Eğitimi ve Spor Anabilim Dalında Yüksek lisans eğitimine devam etmektedir.

Moderatörlüğünü Dr. Öğretim Üyesi Recep AYDIN’ın yaptığı söyleşide öğrenciler Davetli konuşmacı Oğulcan AYDIN’a kariyer planlamaları kapsamında mesleğinin ince ayrıntılarına dair birçok soru yönelttiler.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Zahit SERARSLAN, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ayça GENÇ, Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bilal DEMİRHAN, Doç. Dr. Ender EYUBOĞLU, Dr. Öğr. Üyesi Ferhat GÜDER, Kariyer Danışmanı Etkinlik Planlama Uzmanı Öğr. Gör. Pelin Su ALTAN, Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Naci DİLEK, Araştırma Görevlisi Dr. Sercan KURAL ve Öğr. Görevlisi Varol KORKMAZ’ın katılımlarıyla gerçekleştirilen etkinlik, teşekkür plaketlerinin takdimiyle son buldu.

• Bölümümüz Öğrencileri Yetenek Tarama ve Yönlendirme Ölçümlerinde Görev Aldı

• Fakültemizden 75. Yıl Huzurevine Ziyaret